Inköpsansvarig till Humlegården, Stockholm

Stockholm

Är du en erfaren och kunnig inköpare från bygg/fastighetssektorn? Brinner du för att utveckla effektiva inköpsprocesser? Då är du kanske den vi söker!

Om tjänsten

I den nyinrättade tjänsten som Inköpsansvarig på Humlegården kommer du ha en nyckelroll i att driva och upprätthålla kostnadseffektivitet samt affärsmässighet genom alla inköpsprocesser. Du säkerställer att alla inköp stödjer såväl Humlegårdens finansiella mål som långsiktiga hållbarhetsmål och bidrar till en långsiktigt hållbar lönsamhet genom strategiska beslut och effektiv resurshantering.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: 

• utveckla och genomföra kostnadseffektiva inköpsstrategier som bidrar till företagets lönsamhet och tillväxt.

• stötta organisationen vid inköp och upphandling för att säkerställa fördelaktiga avtal och priser, med fokus på kostnadsbesparingar utifrån kvalitet, service och Humlegårdens hållbarhetsmål.

• samordna inköpsarbetet med interna beställare och team för att förstå specifika behov och hur dessa kan tillgodoses på mest kostnadseffektiva sätt.

• hantera och kontrollera inköpsbudgeten med fokus på kostnadskontroll och rapportering om finansiella avvikelser och möjligheter.

• genomföra regelbundna kostnadsanalyser och leverantörsbedömningar.

• förbereda och genomföra upphandlingar såsom ramavtal.

• utveckla inköpsprocessen så att inköp görs så smidig och enkelt som möjligt.

• arbeta internt med utbildning och information kring inköpsprocessen.

• analysera marknadstrender och leverantörsdata för att maximera affärsmässiga möjligheter och effektivitet.

Tjänsten är placerad i Humlegårdens trevliga lokaler i centrala Stockholm och du kommer rapportera till CFO. 

Är det här du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och minst 3–5 års erfarenhet av att ha arbetat strategiskt och operativt med inköp inom bygg- och/eller fastighetssektorn. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av entreprenörsjuridik. Du är en skicklig förhandlare med god erfarenhet av finansiell analys och budgetering samt ett stort intresse i att arbeta med att förbättra affärsprocesser med stort fokus på kostnadseffektivitet. 

Då hållbarhet är en viktig fråga för oss så ser vi det som viktigt att du har intresse och erfarenhet inom området. Humlegården satsar även på digitalisering och effektivisering av sin verksamhet i sina fastigheter och det är ett plus om du har erfarenhet av att köpa in och avtala kring digitala tjänster.

Du talar och skriver obehindrat på svenska. Vi förutsätter att du har god vana av att arbeta i Microsoft Officepaketet samt övriga arbetsrelaterade verktyg. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som affärsmässig med analytisk förmåga samt målinriktad med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du brinner för att ständigt förbättra och effektivisera och då du kommer stötta hela organisationen kring inköpsfrågor ser vi att du har en pedagogisk förmåga är kommunikativ, inspirerande och tillgänglig. Slutligen söker vi en inköpsansvarig som arbetar självständigt samtidigt som du är en lagspelare som trivs med många kontaktytor i det dagliga. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: inköp, direkt, indirekt, strategisk inköp, inköpsprocesser, purchasing, real estate, construction, byggsektorn, fastighetssektorn

Om Humlegården

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en välpositionerad fastighets- och projektportfölj i den växande Stockholmsmarknaden. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp

Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Genom våra 91 anställda bygger vi genom en nära dialog långsiktiga relationer med våra kunder. Våra 60 fastigheter är belägna i Stockholm city, Gärdet. Hagastaden, Solna strand/Sundbyberg, Kungsholmen samt Hagalund. 

Vi strävar efter att skapa hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer där människor vill bo, arbeta och vistas, genom aktiv och innovationsdriven fastighetsförvaltning samt utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion och utveckling av befintliga fastigheter. Humlegården är en långsiktig fastighetsägare och ser en direkt koppling mellan god arkitektur, hållbarhet och lönsamhet. Våra fastigheter ska berika stadsrummet och vara hållbara såväl miljömässigt, estetiskt, socialt som ekonomiskt.

Humlegården är en av de största fastighetsägaren på Stockholms kontorsmarknad. Vi äger fastigheter till ett marknadsvärde om 38,2 miljarder kronor (31 december 2023).

Läs mer på www.humlegarden.se


 

Kontaktperson

Sissel Strand

sissel.strand@levelrecruitment.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %