Kundservice med tekniskt ansvar

Stockholm

Vill du vara med och utveckla framtidens bästa kundupplevelse? Drivs du av att förbättra och förenkla och har ett starkt kundfokus med erfarenhet av digitala plattformar? Vill du vara med och bidra till vår vision, att bli Stockholms mest älskade fastighetsbolag? Då har vi tjänsten för dig - Humlegården söker en ny stjärna till vår Kundservice med ett teknikansvar.

Om tjänsten:

I rollen så ingår du i ett team av kollegor på Kundservice som tillsammans arbetar i en händelserik atmosfär med fokus på kvalité, arbetsglädje och utveckling utifrån ständig förbättring. 

Vi har nyligen lanserat vårt nya digitala verksamhetssystem, där vi möter våra kunder och erbjuder dem service. I denna roll kommer du agera specialist för de mer tekniska ärenden som inkommer. I arbetet har du ett nära samarbete med ett utvecklingsteam som arbetar med den ständiga utvecklingen och fortsatta implementeringen av plattformen. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Bidra till den fortsatta utvecklingen av vårt kundbemötande med hjälp av digital innovation och kommunikation så att arbetet blir effektivt och värdeskapande.

• Ta ägandeskap för inkomna ärenden, felsöka i mjuk- och hårdvara samt eskalera svårlösta ärenden och ansvara för återrapportering till 1st line support eller direkt till kunden.

• Vara ute och ge kundsupport på enheterna som är kopplade till verksamhetssystemet. 

• Kommunicera med hjälp av digitala plattformar

• Att utifrån kundens behov ge förslag till förändring och förbättring och idéer på smartare och effektivare arbetssätt inom organisationen för att få lojalare kunder. 

• Delta i och bidra till utvecklingen av kundserviceprocessen. 

Är det här du:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med kundservice i världsklass. Vi vill också att du har erfarenhet av att ha arbetat med olika digitala plattformar och har ett intresse för digital teknik och dess möjligheter. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo med bibehållet lugn - alltid med ett stort kundfokus.  

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och van vid att ta initiativ och har ett högt engagemang för att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis och tillsammans teamet. 

Då du arbetar med kunder och täta interna samarbeten ser vi att du är en bra kommunikatör och har förmågan att både förmedla och ta emot information. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Vi ser också att du tycker om att bygga relationer som präglas av tillit och förtroende.

Du är nyfiken och förändringsbenägen och vill vara med och utveckla våra processer och arbetssätt med målet att möta framtidens nya krav och förväntningar på bästa sätt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med KFX HR-partner. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Karlberg på sofia.karlberg@kfx.se. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson

Sofia Karlberg

sofia.karlberg@kfx.se