Projektledare med fokus på bygg och hållbarhet till Humlegården, Stockholm

Stockholm

Vill du driva lokalanpassningar med cirkulär ekonomi? Vill du vara med och utveckla våra projekt med återbruk och cirkulär design? Nu söker Humlegården en projektledare till vår projektutvecklingsavdelning med spets inom hållbarhetsfrågor.

Om tjänsten

I rollen som projektledare tillhör du avdelningen för Projektutveckling som ansvarar för lokalanpassningsprojekt, underhållsprojekt och nyproduktion. I rollen arbetar du med lokalanpassnings- och underhållsprojekt, men också med att utveckla vårt hållbarhetsarbete i projekten med bland annat fokus på återbruk och cirkulär design. I projekten har du ett nära samarbete med den interna affärsgruppen som består av affärsområdesansvarig, teknisk förvaltare och uthyrare. Tillsammans utvecklar ni lönsamma, hållbara projekt till våra ägare och kunder. Humlegården arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sitt fastighetsbestånd, att ligga i framkant är en självklarhet och att sträva efter att skapa attraktiva och hållbara kontorsmiljöer för våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Byggprojektledning, projekteringsledning och byggledning

• Ansvar får hållbarhetsfrågor i projekten med bland annat återbruk, cirkulär design, klimatberäkningar, energieffektivisering och miljöcertifieringar

• I tidiga skeden bistå affärsområdesansvarig och uthyrare med att ta fram skisser och utredningar för lokalanpassningar

• Ta fram kostnadskalkyler för lokalanpassningar och underhållsprojekt

• Medverka vid förhandlingar med hyresgäster och ta fram avtalsbilagor

• Tidsplanering av projekten

• Kundansvar vid genomförande av projekten

• Upphandla och skriva avtal med konsulter och entreprenörer. Hantera ekonomin i projektet med budget och prognoser

• Byggleda genomförandet av projekten

• Hantera myndighetskontakter och ansvara för att myndighetskrav uppfylls

Rollen rapporterar till chefen för Projektutveckling och utgår från Humlegårdens kontor i Stockholm och Solna.

Är det här du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med byggprojekt. Vi vill också att du har erfarenhet av att ha arbetat med hållbarhetsfrågor i byggbranschen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med och mot kund och trivs i en roll där kunden är central. Du har också erfarenhet av upphandling av konsulter och entreprenörer.

Som person är du ansvarstagande och van vid att ta initiativ för att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis och tillsammans teamet. Att leda, driva och delta i tvärfunktionella team och projekt är en framgångsfaktor får att kunna skapa hållbara och lönsamma affärer på långsikt. Du är förändringsbenägen och vill vara med och utveckla vår projektprocess och arbetssätt mot framtida krav.

Då du arbetar med kunder och täta interna samarbeten ser vi att du är kommunikativ och har förmågan att på ett bra sätt både förmedla och ta emot information. Vi ser också att du tycker om att bygga relationer som präglas av tillit och förtroende.

Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson

Louisa Torstensson

louisa.torstensson@levelrecruitment.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %