Försäljnings- och uthyrningschef

Stockholm

Om tjänsten

I rollen som Försäljnings- och uthyrningschef ansvarar du för avdelningen som utformar, säljer in och hyra ut vakanser samt där tillhörande hörande service- och tjänsteerbjudanden i Humlegårdens befintliga fastigheter och kommande projekt. Du har ett övergripande och strategiskt ledaransvar att driva, vidareutveckla och samordna försäljningsarbetet av samtliga erbjudanden - platser, fastigheter, projekt, tjänster och service. Du agerar uppdragsgivare avseende marknadsföringen av lokaler och tjänster och är väl förtrogen med hur digitala kanaler och tekniska plattformar kan stötta säljarbetet.

Försäljningsarbetet sker i mycket nära samarbete med ett flertal avdelningar inom bolaget, så som asset management, hållbarhet, affärs- och projektutveckling, teknik, marknad- och kommunikation, vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, målstyrning och ledarskap. I rollen rapporterar du till COO med placering på Humlegårdens kontor i Stockholms city.

 Exempel på arbetsuppgifter under din ledning

• Driva och samordna strategiskt och proaktivt försäljningsarbete med fokus på idéförsäljning och nya koncept.

• Personalansvar, leda, coacha och inspirera teamet av uthyrare och upphandlade konsulter.

• Försäljningsbudget, prognos och affärsplanering.

• Omvärldsbevakning och kompetenshöjning internt.

• Systematisk bearbetning för att utveckla affären:

o Egen bearbetning av potentiella och befintliga storkunder inom olika sektorer.

o Agera strategisk rådgivare åt kund utifrån koncept, utvecklings- och uthyrningsstrategier.

o Säkerställa fungerande kanaler för inkommande sök, hemsidor och annonser.

o Utveckling av ett marknads- och försäljningsmaterial av hög klass till alla kanaler i samverkan med marknads- och kommunikationsansvarig.

• Förhandling och avslut/avtalsskrivande.

Lämplig profil och passande bakgrund

• Erfarenhet från ledande position med personalansvar gärna från både konsult- och ägarsidan.

• Minst 10 års erfarenheter från andra fastighetsbolag, lokalhyresmarknaden och försäljning. 

• Relevant examen från högskola/universitet, annan likvärdig utbildning eller omfattande yrkeserfarenhet.

• God ekonomisk förståelse, erfarenhet av fastighets- eller affärssystem.

• God erfarenhet av fastighetsjuridik.

• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är du en förtroendeingivande, skicklig säljare och förhandlare med hög social kompetens och ledarskapsförmåga. Du har ett affärsmässigt driv och ett genuint intresse för människor, kunder samt att utveckla affären. I ditt dagliga arbete är du lösningsorienterad, effektiv och har en känsla för service och kvalitet. I din roll som ledare är du trygg, prestigelös och inlyssnande samt tydlig med riktning och förväntningar. Du leder ditt team genom att inspirera och coacha dem till framgångar samt förstår att det är samarbete inom och mellan teamen i företaget som är avgörande.

Din ansökan

 Vill du bli en viktig del i Humlegården, vara motorn i försäljningen/uthyrningen och leda avdelningen samt bolaget tillsammans med härliga och erfarna kollegor? Välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan. Frågor besvaras av Johan Magnusson, tel. 072 248 65 31 e-mail johan.magnusson@boardtalk.se eller Ola Everhed, e-mail ola.everhed@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Humlegården

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 82 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 40,6 miljarder kronor (30 juni 2022). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Om Boardtalk

Boardtalk hjälper människor att växa och företag att utvecklas genom att erbjuda en nischad tjänst inom search, rekrytering och interim. Läs mer på boardtalk.se.

Kontaktperson

Johan Magnusson

johan.magnusson@boardtalk.se

0722486531

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %